• Gratis fragt
  • Hurtig levering

Abonnemangsvilkår

Generelle oplysninger
MHC Trading ApS (Dealsam)
CVR-nr. 40139109
Sleipnersvej 17, Port 3
4100 Ringsted
info@dealsam.se

Betalning
Vi accepterar följande kort: Visa, Mastercard.
Det är inga kort avgifter.

Levering
Frakten på Dealsam är gratis för medlemmar, för ikke medlemmar kostar det 19 kr.
Dit paket / packar blir levereret med PostNord eller DAO

Bindningsperiod
På Dealsam har vi ingen bindning, de första 14 dagar är gratis og härefter är priset 119,- pr månad. Sägs detta upp inför 14 dagar drar vi ikke för dit medlemskab.

Säga upp
Dit medlemskab kan alltid sägas upp, sägs medlemskabet upp mitt i en period, stoppar det först med utgången av det – härefter vill du inte bli ytligare uppkrävd.
Ditt medlemskab kan sägas upp under ”Mitt abonnemang” om du loggar in – eller på info@dealsam.se, upplys här ditt order nr och din email. 

Ångerrätt
Som konsument har du 14 dagars ångersrätt, när du handlar hos oss. 
Ångerrätts fristen utgår 14 dagar efter den dag, vi har ingået afvtalen.
Fristen innebär, att du har 14 dagar från avtalsdagen till at ge oss besked om, att du vill ångra. Du kan sända en mail till info@dealsam.se eller använda standardfortrydelsesformularen, som du hittar i botten av vilkåren. 

Återbetalning
Om du ångrar ditt abonnemang i tid refunderer vi det inbetalade belopp till dig utan onödvändig försening och senast14 dagar från den dag, där vi mottog besked om at du vill ångra avtalen. Vi återbetalar pengarna med samma betalingsätt, som du använde vid köpet, om inte vi har avtalat något andet. 

Om det är något fel med abonnemanget
Om du inte är nöjd med abonnemanget kan du kontakte oss på info@dealsam.se
Köpslagens saknad av regler gäller inte för abonnemang. 
Om du har 2 års reklamationsrätt efter reglerna i köpslagen beror derför av vad som ska levereres i förbindelse till abonnemangsavtalet: 

Leverering av varor
Vid leverering av varor har du reklamationsrätt i 24 månader. Kontakta oss innan du sänder varan.
Om din reklamation är inför tiden betyder det, att du antingen kan få varan reparerad, ombytt, pengarna åter eller ett avslag i prisen, beroende på den konkreta situation.

Du skal reklamera inför ”rimmlig tid” efter, att du har upptäckt felen. Om du reklamerar inför två månader efter, att felen är upptäckt, vill reklamationen alltid vara inför tiden. 

Drag på ditt kort
Du kan alltid återkalla din tillåtelse till, at vi drar ett belopp på dit kort. Du kan också göra invändningar vedrörande de ”oautoriserade debiteringer” överför din kortleverantör, dock senast 8 veckor efter debiteringen, med mindre annat framstår av ditt avtal med kortleverantör.

Persondatapolitik
Vi har användning för följande upplysningar, när du handlar hos oss:
Namn, adress, tlf.nr. og mailadresse.
Vi registrerar och vidarsänder de personupplysningar, som är nödvändiga för att kunne leverere varan till dig. 
Personupplysningarna registreras hos MHC Trading ApS, sparas i fem år, härefter raderas upplysningarna. 
Vi sammarbetar också med en rad andra firmaer, som sparar og behandlar data. Firmaerne behandlar uteslutande upplysningarna på våras vägar och får inte användas til egna förmåll. 

Vi sammarbetar bara med databehandlere i EU eller i land, som kan ge dina upplysningar ett tillräckligt skydd. 
Den dataansvarliga på https://Dealsam.se er Direktören Du har rätt till att få upplyst, vilka upplysningar vi behandlar om dig.
Om du mener, att upplysningarna är felaktiga, har du rätt till att få dem rättat. I några tilfällen har vi plikt till att radera dina persondata, om du ber om det. Det kan f.ex. vara om dina data inte längre är nödvändiga i förhållande till det förmål, som vi skulle använda dem til. Du kan også kontakta oss, om du menar, att dina persondata blir behandlat i strid med lagen. Du kan skrive till oss på: info@dealsam.se 

Standardångerformulär
(Denna formulär utfylls og returneras bara, om ångerrätten görs gällande) 

Til:
MHC Trading ApS (Dealsam)
Sleipnersvej 17, Port 3
4100 Ringsted
E-mail: info@dealsam.se

Jeg meddelar härmed, att jag önskar att göra ångerrätten gällande i förbindelse med min köpsavtal om följande varor/tjänster:

__________________________________________________________________________________ Beställt den: _______________________________ Mottaget den: _______________________________ Konsumentens navn: ______________________________________________________________________ Konsumentens adresse: ___________________________________________________________________ Konsumentens underskrift: _________________________________________ Datum: _________________ (bara om formulärens innehåll meddelas på papper)